gastenboek

118 berichten, 12 pagina's 
«  10  11  12 
12-09-2009
Geplaatst door: Gerrit
/

mooie site met knappe foto's en nuttige informatie

06-09-2009
Geplaatst door: jelti
vraagje

hoi , heb een vraagje .
heb namelijk een mannelijke goudvink die al 3 dagen zijn bek onophoudelijk open en dicht doet ( dacht eerst dat het de "hapziekte" is , maar dat komt alleen maar voor bij kanarie's denk ik .
wat zou dat kunnen zijn , wat doe je eraan en is het besmettelijk . laat iets weten a.u.b. zou hem niet willen verliezen .
alvast bedankt .

08-08-2009
Geplaatst door: Hugo
Dode goudvink

Ik ben zo stillaan wanhopig aan het worden:eerst sterft een pop(heb nog 2 kweekkoppels nu)dan krijgen de poppen die gescheiden zitten allebei de hapziekte,2jongen gaan dood want mijn buur breekt zijn dak af en de pop voedert niet meer en vanmorgen zat er een jong op de grond.Niet dik of zo en verder niks aan te zien.Ik heb ze vlug apart gezet en een uur later zat ze met haar kop te schudden en had een slechte ademhaling.Plots was ze dood.Wat is er volgens u gebeurd?
Alvast bedankt voor de reactie.Mvg
Hugo

01-08-2009
Geplaatst door: geert
ringen

ik heb een prachtkoppel goudvinken maar bij het ringen worden de jongen altijd uit het nest geworpen,ik heb al alles geprobeerd,ventielslang plakband ringen gezwart papiersnippers strijkparels enz,niets dat helpt heb jij soms nog een trukje.
vgr

30-07-2009
Geplaatst door: devos
goudvink

beste;wat is volgens u de reden;al mijn jongen werden op 4/5dagen oud;,dit van 2 koppels (zeker door de pop )uit het nest geworpen, na5/6dagen terug eieren;poppen van2008;mag ik ze nog verder houden? mvg norbert

06-07-2009
Geplaatst door: mikey
roodmus/kanarie

Hola allen,

Ik heb een bastaard kanarie/mexicaanse roodmus nu 1 week en hij is zo wild als een ik weet nie wat, ik neem hem mee boodschappen doen, in de auto etc maar hij blijft wild.
Hij is nog geen jaar oud en ik heb een rode kanarie (2weken) van een jaar oud die meteen zong.
Weet er iemand hoe ik zo een beestje tammer krijg? Leuke site trouwens volgende maand koop ik een f1 erbij zou dit een goede combinatie zijn???

13-06-2009
Geplaatst door: harri
site

hele mooie site
ben zelf ook begonnen met roodmussen en bij u even gekeken hoe dat allemaal in zijn werk gaat
ik kweek ook met zebra,s in de kleur zwartwang grijs en zwartwang masker grijs
http://www.freewebs.com/zebravinken/

26-05-2009
Geplaatst door: robbert
weet je nog?

hoi, weet je nog dat ik de vorige keer keer vroeg over de mexicaanse man van de pop af te halen? nou het heeft goed uitgepakt hoor ,ik heb hem gewoon bij de pop laten zitten en hij heeft zich goed gedragen gelukkig... alleen bij m,n putters heeft het niet gewerkt, dat heeft me 5 jonge gekost... maar die zit nu weer op 5 eieren dus en de zit man appart. hopen dat nu de eitje bevrucht zijn. en m,n goudvinken (2 koppels)zitten ieder op 7 eitjes te broeden. bedankt voor de tip.

19-05-2009
Geplaatst door: westvlaming
volierekweek

heel mooie site , en heel interresant mits ik juist ben begonnen met de kruisingen tussen mexicaanse roodmussen en kleuren kanaries ...
ik heb een aantal postuur kanaries zitten zoals border en closter , zou ik 2010 eens proberen daarmee te kruisen ?

11-05-2009
Geplaatst door: de Vogelman

Hallo Guy,
U heeft een mooie site. Zelf ben ik serieus goudvinken kweker en zie veel herkenbare dingen hier. Ik heb een link naar uw site geplaatst op http://www.devogelman.com

Alle goeds,
De vogelman