gastenboek

122 berichten, 13 pagina's 
«  10  11  12  13 
30-09-2009
Geplaatst door: Renaat

europese goudvinken

Mijn jonge gouvinken zitten overdag hun oogjes toe te nijpen,vorige week een beetje verzwakt ook.Deze morgen lag er eentje dood.Ben al aan het kuren met baycox en Esb3.Wie heeft dit ook al gehad en wat er aan gedaan?Mvg

16-09-2009
Geplaatst door: switzynck franky

verschil bruin en pastel

Hallo,is er iemand die mij de verschillen kan geven tussen een pastel pop en een bruine pop?
alvast bedankt

14-09-2009
Geplaatst door: johny

goudvinken

mogen goudvinken koppels naast elkaar in een voliare zitten als ze elkaar kunnen zien of bijten ze aan elkaars poten weet iemand raad. ze zitten in boxen van 2mx2mx1m .groetjes johny.

14-09-2009
Geplaatst door: john

lijsterbes

hoi kan er mij iemand zeggen of het schadelijk is verse lijsterbes voor goudvinken of groenlingen.

12-09-2009
Geplaatst door: Gerrit

/

mooie site met knappe foto's en nuttige informatie

06-09-2009
Geplaatst door: jelti

vraagje

hoi , heb een vraagje .
heb namelijk een mannelijke goudvink die al 3 dagen zijn bek onophoudelijk open en dicht doet ( dacht eerst dat het de "hapziekte" is , maar dat komt alleen maar voor bij kanarie's denk ik .
wat zou dat kunnen zijn , wat doe je eraan en is het besmettelijk . laat iets weten a.u.b. zou hem niet willen verliezen .
alvast bedankt .

08-08-2009
Geplaatst door: Hugo

Dode goudvink

Ik ben zo stillaan wanhopig aan het worden:eerst sterft een pop(heb nog 2 kweekkoppels nu)dan krijgen de poppen die gescheiden zitten allebei de hapziekte,2jongen gaan dood want mijn buur breekt zijn dak af en de pop voedert niet meer en vanmorgen zat er een jong op de grond.Niet dik of zo en verder niks aan te zien.Ik heb ze vlug apart gezet en een uur later zat ze met haar kop te schudden en had een slechte ademhaling.Plots was ze dood.Wat is er volgens u gebeurd?
Alvast bedankt voor de reactie.Mvg
Hugo

01-08-2009
Geplaatst door: geert

ringen

ik heb een prachtkoppel goudvinken maar bij het ringen worden de jongen altijd uit het nest geworpen,ik heb al alles geprobeerd,ventielslang plakband ringen gezwart papiersnippers strijkparels enz,niets dat helpt heb jij soms nog een trukje.
vgr

30-07-2009
Geplaatst door: devos

goudvink

beste;wat is volgens u de reden;al mijn jongen werden op 4/5dagen oud;,dit van 2 koppels (zeker door de pop )uit het nest geworpen, na5/6dagen terug eieren;poppen van2008;mag ik ze nog verder houden? mvg norbert

06-07-2009
Geplaatst door: mikey

roodmus/kanarie

Hola allen,

Ik heb een bastaard kanarie/mexicaanse roodmus nu 1 week en hij is zo wild als een ik weet nie wat, ik neem hem mee boodschappen doen, in de auto etc maar hij blijft wild.
Hij is nog geen jaar oud en ik heb een rode kanarie (2weken) van een jaar oud die meteen zong.
Weet er iemand hoe ik zo een beestje tammer krijg? Leuke site trouwens volgende maand koop ik een f1 erbij zou dit een goede combinatie zijn???